ek2020europa.com
TICKETS

EK 2020 tickets kopen

EK 2020 tickets kopen is het veiligst via een betrouwbare verkoper. Koop tickets voor voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal en de Rode Duivels.

KOOP JE TICKETS HIER »

EK tickets kopen

EK tickets kopen doe je via de officiële ticketportaal van de UEFA. Voetbalfans kunnen zich alvast registreren, waarbij je kunt aangeven welk land je voorkeur heeft (Nederland, België of een ander land). Je ontvangt als eerste een e-mail wanneer de kaartverkoop voor EURO 2020 van start gaat.

Voorverkoop van kaarten

Wordt op de hoogte gebracht, zodra de voorverkoop van kaarten start. Door je te registreren op de officiële website van de UEFA kun je alvast aangeven uit welk land je afkomstig bent en welke wedstrijden je interessant vindt om te bezoeken.

Kaarten EK 2020 kopen via Viagogo
EK 2020 kaarten kopen via Viagogo

Kaarten EK 2020 via Viagogo

Kaarten EK 2020 kun je ook aanschaffen via onze partner Viagogo. Dit is een officieel erkend bedrijf dat, naast de UEFA, kaarten voor EURO 2020 voetbal mag uitgeven in onder andere Nederland en België. De ticketprijzen zullen ook niet hoger liggen dan de officiële verkoopprijs.

Kaarten EK 2020 kopen via Marktplaats
EK 2020 kaarten kopen via Marktplaats

EK 2020 kaarten kopen via Marktplaats

EK 2020 kaarten kopen via Marktplaats is niet de meest veilige en betrouwbare optie. Er zijn namelijk veel tussenhandelaren die de voetbalkaarten massaal opkopen en tegen absurde prijzen op Marktplaats te koop aanbieden. Daarbij heb je ook nog eens de kans dat je het toegangsbewijs nooit ontvangt, omdat er ook oplichters actief zijn.

Tickets finale EK

Bij het kopen van tickets voor de wedstrijden, waaronder de finale van het EK, moet je rekening houden met het feit dat het voetbaltoernooi door heel Europa gehouden wordt. De wedstrijden van het EK 2020 zullen in de volgende speelsteden gespeeld worden:

Halve finale en finale
Londen (Engeland)

Drie groepswedstrijden en een kwartfinale
Baku (Azerbeidzjan)
München (Duitsland)
Rome (Italië)
Sint-Petersburg (Rusland)

Drie groepswedstrijden en een achtste finale
Amsterdam (Nederland)
Bilbao (Spanje)
Brussel (België)
Boekarest (Roemenië)
Budapest (Hongarije)
Kopenhagen (Denemarken)
Dublin (Ierland)
Glasgow (Schotland)


Deel 'EK 2020 tickets kopen voor de finale en meer via de officiële kaartverkoper'

EK 2020 tickets kopen voor de wedstrijden is het veiligst via de betrouwbare verkoper. Koop tickets voor finale van EK 2020. Start kaartverkoop onbekend.

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!