Bet-at-Home

Tijden EK 2020

De tijden EK 2020 van de openingswedstrijd, kwartfinale, halve finale en finale zijn bekend gemaakt door de UEFA. De aanvangstijd van de openingswedstrijd en de finale zijn om 21:00 uur. Hoe laat zijn de wedstrijden?

Tijdzones en tijdverschil

Aangezien de landen van het Europees Kampioenschap 2020 uit heel Europa komen, moet men rekening houden met de verschillende tijdzones van Europa. De organisatie van het voetbaltoernooi moet rekening houden met het tijdverschil, omdat alle fans uit alle landen de wedstrijden moeten kunnen volgen. Tv-gelden spelen hierbij een grote en belangrijke rol.

Aanvangstijd

De aanvangstijden van het schema zijn:

Ronde Tijd
Openingswedstrijd 21:00
Poulefase onbekend
Achtste finale onbekend
Kwartfinale 18:00 en 21:00
Halve finale 21:00
Finale 21:00

De tijden van de poulefase en achtste finale worden bekend in december 2019.

Er worden geen 2 wedstrijden op hetzelfde tijdstip op dezelfde dag gespeeld, en de tijden overlappen elkaar ook niet. In de poule fase worden er 3 tot 4 wedstrijden per dag gespeeld, in de achtste finale en kwartfinale worden 2 wedstrijden per dag gespeeld, en vanaf de halve finale is dit nog maar 1 wedstrijd per dag.


Deel 'Tijden EK 2020 - aanvangstijd openingswedstrijd en finale om 21:00 uur'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Tijden EK 2020 van de openingswedstrijd en finale zijn om 21:00 uur. Hoe laat zijn de wedstrijden? UEFA houdt rekening met tijdzones en tijdverschil in Europa.

Zorgverzekering